Pakade upp sommaren

Vaknade av att Emily sparkade mig, sen åt jag och hon godis till frukost. Nytigt.
Idag har jag också varit duktig och städat mitt rum. Samt att jag pakat upp färdigt från sommarens sista läger som slutade för två veckor sedan. Så nu är sommaren oficiellt slut vilket känns väldigt deprimerande. Snart ska Hanna från Astrid finne komma och sova över här. Det känns väldigt konstigt att vi inte har träffats på två veckor då man praktiskt taget levde med varrandra dyngnet runt i tio dagar. Så nu har vi säkert massor att prata om och beklaga oss över (vi har ju börjat skolan nu).

Kärlek


I want !

ÅÅ jag vill så gärna ha den här super söta mobilen. Den har både snygg desingn samtidigt som den har en kamera på fem megapixel. Den är perfekt :) som Gabriella skulle sagt *homer simpson dregel*

Sex and the city



Idag blir det bio med Emily. Vi ska se på sex and the city som man har hört så mycket om.
Det kommer nog bli jätte kul.

Kärlek

MSN kontakterna försvann :(

Teknisk som jag är har jag nu lykats göra så att alla mina msn kontakter har försvunnit. Jag ville ha msn på mobilen och då råkade jag göra så att alla kontakter hamnade i min kontakt lista och med tanke på att jag hade runt 200 kontakter blev det lite jobbigt så jag raderade alla. Sen så loggade jag in på msn och då raderades alla från den kontakt listan också. Så nu har jag tre kontakter :( Men om alla bara skriver till mig när jag är inloggad så kan jag lägga till er igen, men liksom det kommer ju ta ett tag innan jag fått tillbaka alla. Så lyckad är lilla Sarah helt enkelt.


Uppdatering

Igår (fredag) träffade jag Rasmus,Viktor, Emil å Emily å Flawia :) Killarna näckade på stranden och sen såg vi på en film och hade det almänt mysigt :) När killarna gått runt halv 12 så blev jag och Emily jätte hungriga så vi åt pannkakor å sen så satt vi och snackade hela kvällen, Å självklart sov Emily över :) Idag har jag slingat håret så nu är jag lite blondare och har ingen utväxt . Har även köpt en ny bikini . Nu på kvällen har jag varit med Emily och sen har jag varit hemma hoss viktor för första gången, men Viktor var inte hemma :P Snart kommer dock han, Emil å Rasmus hem så då ska vi bada jaquzzi hemma hoss mig:) Mysigt.

Ni vet att ni älskar mig!
Kärlek.

Fredag

Idag har jag då gått i skolan i en vecka, usch jag börjar redan vänja mig. Sen har jag varit och shoppat med Flavia :)<3 Jag köpte däremot bara en tjocktröja. Den egentliga anledningen till min shoppingtur var att jag skulle pröva linser. Så nu har jag gjort det och det tog ett tag att lära sig. Men har dem inne nu och jag ser typ ingenting, så jag börjar tro att det är fel styrka, medans pappa tror att det är irritation. Men i vilket fall som helst är jag blind nu. Så om jag stavat fel beror det mest på att jag knappt ser vad jag skriver. Ikväll ska jag typ träffa Rasmus, Emil å Emily :)<3

Det var väll typ det.
Kärlek.


Hångel och lunch

Nu har jag å Gabriella slåt vad om att hon ska gå fram till någon snygging på stan, sedan strula med han och  ge sitt nummer och sedan dra. Haha :) om hon gör det så lovade jag att bjuda på Lunch. det låter väll som ett bra vad, vem vet kanske får hon både en kille å en gratis lunch? Haha, vi får se vad som händer. Tänk om det är dej hon väljer till sitt offer.
Kärlek.

Första skoldagen :(

Första skoldagen började inte specielt bra då man redan på morgonen vaknade på fel sida, men jag hade iallfall en god frukost med mina favorit mackor att se fram emot, Eller? Neej, makan blev självklart bränd och det fanns inga jordgubbar i mitt fling paket kvar. Så det fick bli två miniyogurtar. Förlåt kasper ifall du tyckte att jag borde äta mer. Sen kom Emily och det var ju iallfall kul :) I skolan träffade man massor man inte träffat sedan i våras och det var ju kul, men inte under omständigheterna. I skolan hade vi några helt onödiga timmar tillsammans som bestod av målning av flaggor. Så dagens fråga är. Började jag i nian eller på lekis? Sen bar det hem för plugg. Så rolig var min första skoldag, men inte för att jag ska klaga på hela dagen kan jag berätta att jag pratade i telefon med hanna och träffade Emily och det var ju skoj :)<3

Jag blir chockad ifall någon ens orkade läsa halva blogginlägget, behövde mest skriva av mig.
Kärlek.


Sommarlovet

Har inte skrivit så mkt mer sedan jag åkte till Mallis eftersom att jag resten av sommarlovet har haft ganska fullt upp. Jag solade iallfall i en vecka på Mallis och hade det skönt. Sen kom jag hem och någon dag senare bar det av på läger med Astrid finne. Jag har haft jätte kul på lägret, men det finns nog inte så mkt att skriva om som ni intresserar er av. Men jag fick några underbara kompisar och en massvis med minen. Nu kommer jag iallafall fortsätta blogga på som vanligt så det är bara att fortsätta att följa bloggen.

Kärlek .

RSS 2.0