Hemma :)

Så nu är man då hemma :) Orkar inte skriva så mycket mer för jag är verkligen jätte trött, men snart kommer jag att börja blogga lika mycket som vanligt.

JSM - Båstad

Imorgon så åker jag till Jsm i båstad och kommer hem på måndag. Tills dess får ni ha det bra :)


Morgonmys :)

Idag vaknade jag halv tolv och gick sakta men säkert upp. Tillslut orkade jag göra en kopp med te och så satte jag mig framför Tv, fortfarande borta i en annan värld. Helt plötsligt börjar någon som står precis bakom mig att prata. Jag vaknar till och inser att min lillasyster är hemma. Hon har då varit vaken i några timmar och städat uthuset, vilket vi två skulle ha gjort tillsammans. Så jag takar henne för det ;)<3 Sen så skulle jag sortera lite bland några filmer och då hittade jag en morden i midsommer som vi inte hunnit se. Så då satt jag och såg på den. Efter min riktigt ansträngande morgon så kände jag att jag behövde en dusch så jag gick raka vägen till badrummet. Väl där insåg jag att mitt hår hade fått en nyans av grönt av Emilys pool som jag badade i igår :'( Så ska nog tänka över en färning av håret idag. Sen har jag bara pakat idag . Så hittils har det blivitt en riktigt lyckad dag;)

Krammar <3

Min helg :)

På fredagen så åkte jag till haninge och träffade Gabriella. Vi åkte först till typ häringe slott. Där tog vi en fika, spelade lite bowling, dansade små grodorna mm. Sedan fortsatte midsommaren med att vi åt massor med god mat i deras trädgård. På kvällen gick vi en lång och välbehövd promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen blev det mer jordgubbstårta. Kvällen avslutades med en riktigt rolig film och lite popcorn. Dagen efter så åkte vi till grönalund och jag hade det jätte kul. Jag tror vi åkte popexpressen 20 gånger eller nåt :) När jag sedan kom hem träffade jag Caroline (även Flawia ett tag). Jag och Caroline åkte runt på moppederna och satte oss och pratade.

Torsdag

Idag har jag varit med Gabriella, Vi har snackat, badat, spelat ps2, åkt moppe mm. Det har verkligen varit jätte kul. Höjdpunkterna var nog endå när vi åkte moppen i teräng, samt soda streama oboyen :) Haha vi var verkligen normala. Desutom har vi åkt moppe genom Dalarö med genomskinliga vita tröjor och bikini. Kort sammanfattning. Jag har haft en rolig dag med Gabbi :)


Jsm lägret :)

Dag 1 Söndag: Lägret startade i bullandö där vi skulle segla till lökholmen (ligger mitt emot sandhamn). Det var läns hela vägen och riktigt bra vind så det blev ett väldigt bra seglingspass. När vi var framme var det redan många som var där som hade varit där sedan gårdagen. Vi åt mat och sen blev det mer segling. Första dagen var inte specielt jobbig. Det enda fyspaset blev en fotbollsmatch. Jag sov med killkompisarna och vi låg och pratade till ca 1/2. Däremot var inte något av det som sades specielt normalt eller viktigt.

Dag 2 Måndag: Mornarna på lägret var det värsta av allt. För hur kul är det att vakna av irriterande coacher tidigt på morgonen? Inte specielt. Då vi också bara hade två minuter på oss att komma ut klädda för fys pass gjorde saken inte specielt bättre. När jag då kom ut "för sent" enligt mina coacher fick jag också ta ett extra fyspas med 420 och E-jollarna medans de andra fick gå och rigga sina båtar. Det började läskigt nog mer börja likna ett millitär läger. Hela morgonen blev stressig, men det blev roligare när vi fick åka ut och segla. Det roligaste var att vi fick köra Lag segling. Jag Sebbe och dirdrik hamnade i samma lag och då skulle ju självklart christian vara lite rolig och döppa oss till Team Love. Vi kom tvåa. På kvällen var det fotbollsmatch mot 420+E-jollarna+coacher. Efter matchen badade jag,sebbe,didrik och måns. Det var verkligen iskallt i vattnet. Alla somnade väldigt tidigt denna kväll.

Dag 3 Tisdag: Denna morgon så skyndade jag mig verkligen så att jag skulle slippa ett extra fyspas, Som tur var slapp jag denna gång ett ännu värre fyspas där de andra fick kolla på medans dem försenade fick göra armhävninge. Sicken tur att jag hann ut i tid. Denna dag blev verkligen en bad dag då jag först blev kapsejsad av Didrik och sedan fick jag lov att hoppa i vattnet för att komma i land. Desutom så blev jag ikastad ett trettiotal gånger av christian. Jag tror däremot inte att detta var specielt bra för min förkylning ,men jag överlevde. På kvällen så fick vi äntligen åka till Sandhamn och köpa godis. Natten fylldes med bus. Det roligaste var nog när Måns gick in till coacherna och ritade ett streck på christian. Han förtjänar det. Christian vaknar desvärre av Måns och hans kommentar blir "det är ju Tom du ska skriva på". Haha :) Även 420 seglarna busade, men denna gång mot Oliver som fick vatten hält över hela sig.

Dag 4 Onsdag: På onsdagen var det mest städning och sen så seglade vi hem, men det blev inte så mycket segling då det var kryss hela vägen och det skulle ha tagit för lång tid att segla hela vägen. Så vi blev bogserade. Detta blev väldigt kallt då man fick sitta helt still för att hålla balansen och vattnet skvätte överallt. När vi kom fram fick vi mat och sen så åkte man hem.

Hemma

Så nu har man kommit hem från JSM-lägret vilket är lite sorligt eftersom jag haft så kul, men också väldigt skönt då man slipper att bli väkt av christian tidigt på morgonen. Så nu är jag väldigt trött och orkar inte berätta allt som hänt, men det kanske kommer lite imorgon. Tills dess får ni sitta och kolla på denna fina bild som carro tog med sin självutlösare (vilket inte var det lätaste för henne att fixa) kvällen innan jag åkte. Älskar verkligen våra kvällar tillsammans<33


Lördag

Idag så har jag haft en liten städar dag. Desutom har jag packat till lägret som jag åker på imorgon. Så det här blir antagligen mitt sista inlägg tills på onsdag. Just nu sitter jag inomhus och filosiferar för mig själv.
Ha det bra <3

Jsm läger :)


Seglar kompisar <33

På söndag så ska jag på Jsm läger tills på onsdag :)

Syskondag

Eftersom jag och min lillasyster har mycket att göra så händer det allt för ofta att vi knappt hinner prata med varrandra på några dagar, ibland på några veckor. Dessa perioder förlängs också på sommaren då båda är mycket på rid -/seglings- läger. Så då bestämmer vi oss ibland för att ha en syskon dag. Vårra syskon dagar brukar oftast bestå av shopping, sola på stranden eller liknande som man i vanliga fall brukar göra med sina kompisar. Jag tror att dessa dagar har gjort oss mycket tajtare som syskon och är också en del av det som gör att vi två inte bråkar så mycket längre. Däremot tror jag också att mognaden sedan nått år tillbaka också är en stor annledning till det. Jag älskar verkligen min lillassyster, hon är min bästa vän och mitt mobbnings offer i ett, kan det bli bättre?
Jag och Sofia som små
Jag och min lillasyster som små :)

Aja ,idag så hade jag en syskon dag och var i Farsta C och shoppade, lunchade, fikade mm. Det var riktigt kul och jag hittade ett par riktigt fina saker, men favorit köpet idag var nog endå min fina bikkini som jag hittade på gina tricot.

Jag rekomenderar verkligen alla med syskon att ha sådanna här dagar.

Moppe Kurs

Idag har min dag bestått av två st 2 timmars teori pass, inkl. en sk inkörning och ett prov. Kl 5 var det tillslut över och då fick jag reda efter en dags nervositet om jag var godkänd till att få förarbevis för moped. Vilket jag då blev, så nu kan jag andas ut. En av de värsta sakerna var endå att alla var så blyga fram till lunchen. Det var absolut helt tyst förutom knapp ljudet från allas telefoner i brist på att hitta på något annat för att verka någorlunda upptagen. Jag fick verkligen lust och säga rakt ut, Hej jag heter sarah vad heter ni eller kanske - SHIT, snacka om pinsam tystnad, eller liknande. Varför kan inte alla bara prata på en gång? Hur svårt kan det vara, då skulle ju resten ha hängt på. Vad är det egentligen för farligt med att prata med sådanna man inte känner. Sen ska jag ju inte säga någonting då jag själv inte var specielt pratsam. Men tillslut så började jag snacka med några, så jag slapp att bli helt uttråkad. Efter denna långtråkiga kurs så bar det av 
         None   None       

till Seglingen där jag skulle sitta och lyssna på regler. Kan ni gissa vad man minst känner för att göra efter en dags teori kurs? Jo lyssna på ännu mer regler mm. Jag överlevde iallfall dagen ,men jag är grymt trött. Det blev desutom extra jobbigt då jag gjorde en kurs de flesta gör på två dagar på en endaste dag. Det faktum att jag suttit och pluggat de två första dagarna av mitt sommarlov, har desutom inte undgått mig.



Det var allt för mig idag. Lovar att uppdatera lite mer imorgon.


Sommarlovet har börjat och jag pluggar.

Första dagen på sommarlovet är här och vad har man gjort hela dagen? Jo jag har pluggat till Moppe körkort. vilket är jätte tråkigt och man vill ju verkligen inte ha underkänt då föreldrarna betalat massor för att man ska gå på den här kursen. Har inte tid och skriva så mycket för jag måste ju plugga.
Lovar att skriva lite bättre så fort det här är över.


Sovmorgon !

Idag har vi sovmorgon så jag har fortfarande inte börjat och kl är nu 10:39. Så det är ju ganska soft :)
Idag ska jag gå två lektioner i skolan sen ska jag till ryggkliniken. så missar lite till av skolan. Så nu ska jag få veta vad det är för konstigt med min nacke eller hur det var? (jag var ju och rönkade den förra veckan)
Sen så ska jag hem och göra iordning min syrra till en fest. Jag får se ifall jag lägger ut några bilder sen.

Soligt :)

Jag bara älskar det här vädret. Så idag har man suttit och solat ungefär hela dagen. Kom precis hem från Emily där jag solat vid hennes pool och badat lite ;) Så har haft en sköööön dag.


Fest för niorna

Idag så var det ganska softa lektioner då vi först hade utvärdering och man fick sitta och klaga på skolan, vilket inte är specielt svårt att göra. sen så höll vi på och planerade för niornas fest. Sen så fick vi åka till Handen eftersom vi behövde tiaror och så gick vi där i två timmar , eftersom vi behövde vänta på bussen. När vi kom tillbacka fortsattes min dag med att lagga mat åt niorna. Vid sex tiden så kom niorna och festen kunde börja. Först var det mest laga mat och kolla på medans alla åt, men när man fick börja dansa och sjunga karoke så blev även åttorna med i festen. Så jag har hållt på och sjunga så att jag är hur hes som helst. Nu har man precis kommit hem och ska snart krypa till kojs efter en lång, men ganska skön dag. Imorgon är det sovmorgon föresten. YEEES !

Pussar och Krammar, God natt.

Söndag

image18

Idag har jag mest legat halvdöd framför tvn ,vilket var suuuuper skönt.

RSS 2.0