Nu åker jag iväg

Kommer inte att skriva så mycket mer på bloggen denna veckan eftersom att jag åker till Maljorca.
Hoppas att ni inte kommer sakna mina helt ointressanta blogginlägg.
Pussar och kramar


Ny bloggdesingn :)

Nu har jag fått en ny desingn till min blogg av

www.manlee.blogg.se .

Tack så mkt :)


Duktiga Sarah :)

Idag har jag varit jätte duktig, ända sedan jag har vaknat har jag städat mitt rum, vilket tog ett par timmar. Jag har till och med rensat garderoben. Det blev två svarta soppsäckar med sånt jag inte ville ha kvar av mina kläder. Nu har jag iallfall ett nystädat rum att komma hem till.

Sommarlovet

Nu så känns det som att sommarlovet på Dalarö börjar bli över och sommaren kommer att börja likna lite mer den där fullbokade sommaren jag hade förra året. Dock har jag ju varit ganska mycket på Dalarö den här delen av sommaren, men det blir det nu ändring på. För det mesta dels har jag varit med Emily, Caroline och Flawia, lunchat, fikat, snackat, sovit över, sett på film mm. Även Viktor och Emil har varit med en del. Jag trodde faktiskt att det skulle bli tråkigt att sitta hemma en så stor del av sommarlovet, men det har faktiskt varit riktigt kul. Nu är jag iallfall i motala och sen så ska jag till Linköping och hälsa på min kusin medans mina föreldrar åker till Göteborg för att hämta min E-jolle mast. Så jag kommer ha en mast, men ingen båt. Sen är jag hemma för någon dag och sedan ska jag åka till Maljorca. Efter mallis måste jag nog ta hand om mina läxor, så det blir ju skoj, men jag kommer bara vara hemma i några dagar och sen ska jag till Astrid finne (en segelbåt) på läger igen. sen så börjar skolan dagen efter jag kommit hem. Så det är ungefär vad som kommer att hända resten av sommarlovet.

Veckan.

Den här veckan har jag inte kunnat skriva så mycket för att jag har varit ute med båten i två nätter. Dessa tre dagar jag varit ute har bestått av solning, bus med mini kusinen och bullätande. så det finns inte så mycket att skriva om. Förutom att min kusin är jätte gullig. Igår så var jag med Emily och tog en latte på bageriet. På kvällen var även viktor och emil med. har också köpt en ny pyjamas den är jätte söt.

        


Har varit i världens ände

Idag var jag i världens ände- trosa och lunchade, men det var inte därför vi var där. Vi var också på finessas båtvarv och beställde en ny båt. Jag fick tillslut som jag ville och nu så ska jag få en jätte fin egendesingnad båt *STORT STORT, STORT Leende*. På kvällen har jag varit med Emily och vi gjorde upp värsta planerna om att flytta till en lägenhet tillsammans när vi börjar på gymnasium. Imorgon ska jag åka ut med båten i två nätter så kommer inte skriva på ett tag.


Någon som vill bli länkad?

Heej! Jag skulle tyckat att det var jätte gulligt ifall ni kunde länka min blogg på era bloggar, självklart länkar jag era bloggar då. Dem jag tycker är extra bra kommer jag desutom att rekomendera till andra genom ett inlägg. Är du intresserad av att hjälpa till och samtidigt få hjälp? Skriv en kommentar!


Det som hänt :)

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det är jag inte ensam om med tanke på att alla dem bloggar som jag läser har någon nästan alltid vid nåt tillfälle skrivit "förlåt för att jag inte skrivit på ett tag". Anledningen till min sänkande skriv konsumtion här på bloggen dem senaste dagarna beror på att jag varit med min kompis emily och sovit över med henne två dagar på rad. Jag har desutom varit med Caroline. Jag och emily har haft jätte kul och hittat på massor med skoj. Även emil och viktor hände på ett tag och såg på film igår kväll. Imorse åkte emily till sin farfar, så vi drog ut med båten till kymmendö och åt lunch. jag och Sofia tog också ett dopp i det sköna vattnet. Ja det var nog allt.

           

fia i båten (: Lillasyster <3                                       Emily <333


Today (:

Idag har jag hittils slappat och tagit en lång lång skön dusch. Jag har också hälsat på Caroline på hennes lunchrast. Jag ska också snart åka och hämta henne då hon slutar om en halvtimme. Hennes moppe funkar fortfarande inte. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, men antagligen så kommer det bli kul. Har ju inte träffat Carro på väldigt länge då jag först åkte till Sm och hon åkte sedan till spanien, hon är jätte brun *avis*.
Mamma håller också på att baka bullar , så den här dagen bli nog jätte rolig:)
Så jag ser fram emot en dag med musiklyssnade (min mp4 är ju hittad), Bullätande och att snacka skit med Caroline:) 


Snyft :'(

Jag hade verkligen hittat den perfekta båten som var jätte snygg, som faktiskt var dubbelt så snygg mot vad jag tänkt mig. Men den är inte liksom desingad ännu så det skulle ta sex veckor att bygga den båten. Vilket vi kanske hade  kunnat göra om vi hade vetat att jag skulle segla E-jolle lite tidigare. Men eftersom sebbe ska va så j*kla seg med att bestämma sig om han ville segla 420 med mig så får jag både en tråkigare och fulare båt. Tack så mkt sebbe säger jag bara *grimarserar*. USCH FY OCH BLÄ på han ! Självklart är det inte bara därför, men då hade vi säkert köpt den båten endå. Ni vet hur kär i man kan bli i ett par skor, att man kan åka timmtal för att köpa dem ungefär. Så var det med den här båten fast 100 gånger mer. Jag verkligen älskade den båten.

Aja jag klarar mig. Men den ska liksom vara lime grön? Lime grön, WTF!! Vem vill ha en limegrön båt?  


Glad



Idag är jag verkligen jätte glad, för min lillasyster har hittat min mp4 som har varit borta ett tag. Kanske inte så bra låtar på, men det går att fixa ;)


vill tacka :)

Jag vill tacka min älskade kusin Josefine, för att hon har fixat min blogg så fin.
Kolla in hennes riktigt intressanta blogg på http://josefiinesblogg.blogg.se/ :)

Kusiner på besök (:

Mina två små söta kusiner är på besök. Dem är verkligen supersöta. Just look :)
      


Sommarens måste

Dessa är sommarens måste för mig. detta är produkterna jag inte kan leva utan.

   

Shorts : Är alltid ett måste på sommaren, alla ni som säger att ni har för bleka ben för att kunna använda shorts, hur tror ni att man blir brun egentligen? Genom att visa upp benen för solen.
 
Linne: Blommiga linnen är verkligen inne i sommar och det finns desutom en riktig sommarkänsla i det. Det här linnet kommer från bik bok.

Tidning: Är alltid perfekt att ha när man sitter där på stranden eller i solstolen mm. Min favorit tidning är veckorevyn som jag rekomenderar till att bli sommarens läsning. Det som också är skönt med att läsa en tidning är att det är lättsam läsning och man kan avsluta och påbörja läsningen som man vill utan att behöva oroa sig för att inte hänga med.

Solglasögonen: Stora solisar och pilotglasögon är lika inne nu som dem var förra året. Gör som Lauren conrad, nicole richi och så många andra kändisar och skaffa dig ett par riktigt snygga solglasögon.

Tuggumi: Jag bara älskar stimorols nya tugummi  (stimorol senses - tropical twist) som man får en riktigt skön sommarkänsla av och självklart en bättre andedräkt.

Smink : På sommaren gäller den naturliga looken i sminkning och därför behöver man inte specielt mycket mer än en vattenfast maskara (Ja, vattenfast ska det vara). Jag använder ideal revolution waterproff. En bra bronzer eller liknande för att få den dära solkyssta looken.  Jag föredrar maybelines dream mousse bronzer. Till naglarna räcker det med en förstärkning eller någon rosa aktig färg. Men det snyggaste är ju endå fransk manikyr. Sen så alla ni som har dem där monster ögonbrynen om ni inte noppar dem, kom ihåg att på sommaren så växer ögonbrynen fortare vilket gör det ännu mer nödvändigt att sköta om dem regelbundet. Jag tror att alla känner igen sig att man lätt kan få nariga läppar, detta även på vintern. Den bästa lösningen enligt mig är att använda vasseline.


Emily

Nu kommer då fortsättningen på vad som hände igår. På kvällen var jag med Emily och badade jaquzzi, åkte moppe mm. Hon sov även över hoss mig. Däremot behövde hon åka hem ganska tidigt för att paka ihop sitt hus. Hon ska ju flytta närmare mig om någon dag. Så det blir jätte kul:)


Dagens outfit

Dagens outfit består av en del av det jag shoppade igår :)



Blommigt linne: Gina tricot
Svart Kofta: Lindex
Shorts: utomlands

PS. Min syster var inte hemma, så det blev inte en så bra bild.

Torsdag :)

Jag har hittat min kamera, nu är jag verkligen helt överlycklig. Så snart kommer bloggen bombaderas av massor med foton igen :) Idag har jag faktiskt varit duktig och städat mitt rum. Jag till och med damsög :) Efter några ansträngande timmar städning kände jag mig verkligen värd ett dopp på stranden. Så jag och Natscha åkte ner dit. Vi solade och badade där för några timmar och sedan var jag tvungen att åka. Har varit hoss sjukgymnasten/naprapaten och knäckt min rygg mm. Känns jätte skönt. Efter det har jag handlat lite och så köpte jag en ny moppe hjälm eftersom min gamla var lite förstor och inte riktigt i min smak. Det var ungefär det jag har gjort. Snart kommer några och kollar på min båt, dem ska antagligen köpa den :( , Kommer faktiskt sakna den lite. Men mest blir det skönt att uppgradera sig till en liten större båt. Och tillsist som avslut på dagen så ska jag träffa Natascha och Emily.

Åjuste, jag köpte ett par stövlar i st 34, Små fötter va? :)


Shopping :)

Idag så lykades jag och Sofia (lillasyster) komma ut från Dalarö trots buss-strejken genom att be vår kära farfar komma och hämta oss.  Vilket han faktiskt var snäll nog att göra. Så vi blev körda till handen. Först så lunchade vi och sedan började den efterlängtade shoppingen. Vi träffade även Natalie där som hade en tid hoss frisören två timmar senare. Så hon fick svansa efter oss. Vilket var riktigt kul då jag inte träffat henne på väldigt länge. Borde verkligen träffa henne och Johanna oftare. Jag köpte två blommiga linnen, underkläder, en kuvertväska och en svart kofta. Kommer kanske bilder sen.

Buss strejk :'(

Jag bor ju då ute på Dalarö och in till det närmaste shoppingcenter är det 30 minuter med buss och det gör verkligen att man känner sig väldigt insnöad på Dalarö. Främst är orsaken till det att det tar cirka en timme in till stockholmsstad. Så hur känner man sig inte då när bussarna strejkar och man har absolut ingenting att göra. Jo ganska mycket mer insnöad. Idag hade jag planer på att åka och shoppa framförallt några fina underkläder. Så förstörs allting av dem *PIIIIP* busschaförerna och facket. Idag har jag då istället badat på stranden och tråkat, inte riktigt det jag hade tänkt mig.


RSS 2.0