420 segling

image13

Idag seglade jag 420 med sofia vilket var jätte roligt :) Även fast Sofia gjorde så att jag trillade i en gång. Men så kan det gå när man väljer att vara gast (den som hänger ut). Men det var kul och jag hoppas verkligen att jag hittar någon som vill segla 420 med mig.

Pussar å krammar.

Fredag

Idag hade vi matteprov och det kändes jätte lätt (vilket är ganska ovanligt när det gäller matteprov), men iallfall det kändes nästan för lätt så antagligen är allt helt fel, men det får man se nästa vecka. Jag tror iallfall att jag får VG, men hoppas hoppas MVG, behöver verkligen det då jag ligger i gråzonen till VG.

Efter skolan så åkte jag och Emily till Sofias stall för att hälsa på hennes föl som har kommit under natten. Sofia ringde mig på morgonen helt chockad och jag trodde att nåt hemskt hade hänt , men hon hade bara gråtit för att hon blivit så överlycklig. Jag är verkligen glad för hennes skull :) Fölet var desutom hur sött som helst så man kunde knappt släppa ögonen ifrån det. Sen var jag med dem till kl 5 och nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med besin till min vespa så att jag kan få prov åka den.
image19
Sofias föl :) Söt va?

Imorgon ska jag segla 4 20 med sofia och tävla stockholmscupen även fast det typ är andra gången eller nåt som jag kommer att segla 420, så det får vi ju se hur det kommer att gå. Skriver mer om det imorgon.

Pusshej <333

Ny Mobil ?

Min mobil funkar inte till något annat än till att ringa med och kanske ta ett kasst foto med då kameran endast är på 1,3 megapixlar. Så nu har jag börjat bli lite uttråkad på den och jag har börjat tjatat om en iphone, men nu när jag också fått en moppe så kommer jag knappast få en iphone. så istället har jag kollat på några andra från tre (eftersom jag ABSOLUT måste ha tre enligt mina föräldrar). Här är dem iallfall vad tycks?

image10           image11                   image12

Mobilerna finns på tres hemsida www.tre.se


Vespan har kommit :)

Nu har min vespa entligen kommit så nu håller vi på och skruvar massor , så att jag ska kunna provköra den :)
Är överlyklig XD

image17image16image15


Tisdag

Kom precis hem från ryggkliniken, tydligen har jag "råkat ut för något" enligt min naprapat så jag måste åka och rönka naken, medans jag har trott att jag har blivitt överansträngd i ryggen efter seglingen, ja så kan det gå.

Ikväll ska vi ha tråk konsär , så ska plugga lite nu och sen så ska jag dit, BLÄÄÄ !


Vill tacka ..

Så nu har man fyllt år och nu så vill jag tacka..

Alla urgulliga personer som har sagt Grattis :)<3
Alla ännu gulligare personer som har sjungt (även de som inte sjöng så bra) :).
Min lilla syster för min söta klänning.
Mamma å Pappa för min moppe mm .
Mormor och Morfar för min moppe hjälm.
Sofia som räddade mitt nagellacks problem.
Emil som pratade i telefon med mig när jag hade tråkigt i handen.
Anna och Cissi för att dem är söta och skrev en sida i sin blogg/bdb till mig.
Didrik och Sebbe för glassen. Alla killar borde veta att något av det bästa man kan ge till en tjej är chocklad, tjejer och chocklad har en specielt relation ;)
Farmor och Farfar för att dem körde mig till Seglingen.

Tack till alla, ni gjorde min dag underbar:)
Kommer kanske bilder på en del av sakerna .

Födelsedag :)

Idag slår jag volter av lycka då jag fått min vespa som jag önskat mig så mycket, dock har den inte kommit ännu, men nu vet jag iallafall att jag ska få en :) Jag är överlycklig, men nu ska jag fixa mig till skolan.
image8
Pussar å krammar <3

Volvo city race

image7


Idag blev man väkt kl 6 för att man skulle åka och tävla volvo city race. Det började med att jag och sebbe fick åka sjöräddningsbåten till där vi skulle tävla. Där träffade vi didrik och förberede vi oss med taktik och kläder. Även victor och Emil kom (eftersom att dem skulle visa upp sjöräddningsbåten mm.). Så idag har man varit med dem och haft det kul, ätit massor med polly och kexchocklad från cloetta ståndet mm. Själva tävlingen gick inte så bra, men det var roliga båtar och segla. Sen så åkte jag hem igen och nu ska man träffa carro.

Vi hörs !

Vattenkrig på seglingen

Idag har vi haft friidrottsdag (vilket inte är min starka sida). Sen så lunchade jag med Erica och Natascha. Efter det så åkte jag till seglingen. Där så seglade jag och efter träningen så blev det vattenkrig med didrik, som slutade med att sebbe och oliver också kom med och alla kapsejsade min båt och alla blev iputtade, sen var vi väldigt blöta :) Vattenkrig är tidlöst kul och kommer alltid att vara:) Nu ska jag gå och lägga mig.

Vi hörs !


Veckans att göra lista!

image6

Onsdag

Idag så var jag med Emily och Emelie på eftermiddagen, det var ett tag sedan jag var med dem, men jag hade lika kul som jag hade tiderna förut och antagligen så kommer vi att träffas oftare nu :)

Måndag

Har haft ledigt hela dagen, värsta skönt :) så idag har man gjort allting sånt jag inte hunnit då det varit förmycket segling. T.ex. så har mina kompisar nog märkt att jag klagat över hur länge sedan det var mina fötter fick sig en ordentligt bad och predikyr eller om hur hemska mina ögonbryn såg ut och allt sådannt. Men nu så har man klippt sig (dock inte idag), fixat ögonbrynen, fötterna och massor med annat :) Nu ska man snart dra och segla.

Vi hörs!

Grattis ANNA ! <3

image2
image3

Jag ville bara säga grattis till min älskade bäste vän Anna som kom till JNoM (Nordiska mästerskapen)
Du förtjänade verkligen att komma ditt . Älskar deeej <33

Söndags plugg



Idag blir det te och läxor. Ska skriva ett case om Palestina konflikten som ska vara färdigt till den 30/5 och jag har inte ens börjat på det . men på nåt  sätt ska jag lyckas få till ett MVG på den. Så det ser ut att bli plugg hela dagen, förhoppningsvis hinner jag göra något måndag och tisdag då vi också har ledigt.

Vi hörs!

Skolavslutningskläder

Nu har jag hittat mina skolavslutningskläder som jag är ganska nöjd med. Tog ett tag och bestämma sig och jag velar lite fortfarande och nästintill ångrar mig, men jag lyckas aldrig bli nöjd så jag får nöja mig. Har gått i flera timmar och letat efter nåt bra nu på eftermiddagen. Bild kommer när jag hittat min kamera. 

Glöm inte att kommentera i bloggen . 
Vi hörs ! <3 

Lördag

Ja nu ska man då på öppethus och redovisa hela elevens val veckan och desutom så ska vi ha loppmarknad och sälja kakor för att få in pengar till vårran klassresa. Så det är ungefär vad jag ska göra denna lördag. Får akta mig för dem därra kakorna.

Vi hörs !


Friluftsliv

image1

Nu är äntligen friluftsliv slut , men det är trots allt lite synd. Det har verkligen varit en ganska jobbig vecka med brännboll i träsk, paddling, vandring, övernattningar, segling. Ja ganska mycket har det varit och så maten den har ju verkligen varit super god. T.ex. när vi skulle äta middag efter all paddling och klättring i grottorna så är alla jätte hungriga och dem j*kla makaronerna vägrar att koka , så det slutar med att alla sitter och knapprar på makaroner som knastrar i munnen. Tillbehöret till det var då kalla korvar. Det värsta var nog endå stensötan som man skulle äta för att få några poäng. Aja nu är det över och jag har sovit sen jag kom hem (kl 9 ) till nu (kl 15) och om ni undrar hur jag kunde komma hem så tidigt så var det så att vi blev väckta kl 6 i ösregnet , sen så gick vi till kl 9 och innan hade vi vandrat ända till kl 3 på natten ungefär. Ja man känner sig jätte pigg efter att ha sovit i två timmar.


Vi hörs !

Ny blogg!

Heej bloggläsare! 
här är min nya blogg, som inte ser så bra ut just nu.
Då undrar ni säkert varför jag har en ny blogg.
Jag ska ju då snart få en ny båt och eftersom min gamla blogg hette swe4026 efter min båt så kände jag för ett nytt namn med den nya båten helt enkelt. Så här kommer den . min helt nya blogg.

Vi hörs!
Sarah

RSS 2.0